Zoek
Sluit dit zoekvak.

Skillsdag Zorgprofessionals: Excelleren met Voorbehouden Handelingen

Intensieve Skillsdag voor Zorgprofessionals: Leer voorbehouden handelingen zoals blaaskatheterisatie en injectietechnieken volgens Vilans protocollen in Rijswijk. Certificaat en 7 accreditatiepunten inbegrepen.

Check het filmpje voor een indruk van de dag.

Oorspronkelijke prijs was: € 450,00.Huidige prijs is: € 299,00.

De Skillsdag voor Zorgprofessionals is een essentiële training voor elke zorgverlener die zijn of haar vaardigheden in voorbehouden handelingen wil versterken en accreditatiepunten wil verdienen.Deze intensieve skillsdag biedt praktijkgerichte training in essentiële zorgtechnieken zoals:
  • blaaskatheterisatie,
  • injectietechnieken,
  • neus-maagsondes,
  • infuuscanules.
De training volgt de Vilans protocollen – de standaard in zorgpraktijken. Onder leiding van ervaren zorgprofessionals, biedt deze cursus de mogelijkheid om direct toepasbare vaardigheden te leren en te oefenen.Mis deze kans niet om je zorgvaardigheden naar een hoger niveau te tillen!

De Skillsdag voor Zorgprofessionals gaat verder dan de basis. We zorgen ervoor dat je hands-on ervaring opdoet met de nieuwste technieken en hulpmiddelen in de zorg.
De dag omvat ook een toetsingsmomentje om je begrip en vaardigheid in de aangeleerde technieken te beoordelen.
Voor deelnemers die geïnteresseerd zijn in specifieke handelingen buiten het standaardprogramma, bieden we de mogelijkheid deze op aanvraag toe te voegen. Neem contact met ons op.
Zo zorgen we ervoor dat je niet alleen met kennis, maar ook met vertrouwen terugkeert naar je werkplek, klaar om je nieuwe vaardigheden toe te passen
Mis deze kans niet om je expertise uit te breiden en je waarde in de zorgsector te vergroten.

Rijswijk
Totaal te behalen punten: 7